Stärk ditt varumärke genom en bok

Från företagare till publicerad författare

Visste du att en bok öppnar flera nya dörrar för dig som företagare? Oavsett om du står inför utmaningar eller bara vill ta ett stort kliv framåt i ditt företagande så är en bok lösningen.

Är det dags att utvecklas både personligen och professionellt? Vi hjälper dig längs hela författarresan, oavsett var du befinner dig någonstans.

Hur kan en bok gynna min business?

Med en bok kan du:

✔️ Hjälpa och inspirera fler.

✔️ Etablera dig som expert inom ditt område.

✔️ Samla din kunskap, noga utvalt och genomtänkt, på ett ställe.

✔️ Ta mer betalt för dina tjänster.

✔️ Tjäna pengar på bokförsäljning.

✔️ Utöka ditt kontaktnät.

✔️ Hitta nya samarbeten.

Har du en bokidé som inspirerar, utvecklar och ger nya perspektiv?

Från idé till bok – Så här går det till

Har du en idé på en bok som din målgrupp skulle älska (och behöva!)? Eller har du kanske redan skrivit ett utkast men behöver någon som läser, ger feedback och hjälper dig att färdigställa boken?

Oavsett var du befinner dig är det värdefullt med någon som vet precis vad du går igenom och som kan hjälpa dig att ta nästa steg.

Vi leder dig i ditt bokprojekt

Alla har olika förutsättningar och möjligheter. Vi lyssnar in dina behov och leder dig vidare till publicerad bok. Processen kan bland annat innefatta:

✔️ Brainstorma idéer

✔️ Skrivcoaching

✔️ Redaktörsläsning

✔️ Korrektur

✔️ Bokomslag

✔️ Inlaga

✔️ Marknadsföring

People & Stories har varit ett bollplank kring hela processen – idé, korrektur, redigering, design, tryck, utgivning och marknadsföring. Jag är mycket nöjd med samarbetet. Elin och förlaget levererar på alla plan. Snabb och härlig service med hög kompetens inom alla områden.

- Dennis Westerberg

Jag är så glad att People & Stories älskar min bok lika mycket som jag gör, att den är viktig och att bokförlaget vill att den ska nå ut till så många som möjligt.

- My Westerdahl

Eftersom jag är en van skribent, utbildad journalist och skönlitterär författare, hade jag rätt bra koll på hantverket, men People & Stories hjälpte mig att strukturera materialet och tydliggöra mitt budskap.

- Michaela von Kügelgen

Dags att stärka ditt varumärke? Boka ett kostnadsfritt samtal!

Vi vill gärna höra om dina tankar och idéer och ser fram emot att höra från dig.

Elin Ihreborn
Förläggare och grundare

elin@peopleandstories.se
076-834 33 05