Vi ger ut böcker som inspirerar, utvecklar och ger nya perspektiv

People & Stories om oss dator

Förlaget för drivna kreatörer och företagare

Vi är bokförlaget för kreatörer, inspiratörer, föreläsare och andra med ett stort driv och ett tydligt budskap. Våra författare har storslagna idéer för att nå ut med sin bok, de känner sin målgrupp – och det är något vi tar vara på. Vi tror att ett gott samarbete mellan förlag och författare skapar de bästa förutsättningarna för en bokutgivning ska bli lyckosam och nå så många människor som möjligt.

People & Stories Elin Ihreborn om oss

Böcker som påverkar

Alla bär på en historia och har kunskap att förmedla som kan påverka andra människors liv och vi tror att ett av de bästa sätten att göra det på är genom böcker. Vår vision är att världen ska bli en lite bättre plats, inte bara genom innehållet i våra böcker utan också genom att vara ett schysst företag som gör gott. Vi fokuserar främst på fackboksutgivning.

Elin Ihreborn om oss

Allt började med...

People & Stories grundades 2021 som ett svar på författares ökade krav på inflytande och bättre ekonomiska villkor. Grundaren Elin Ihreborn har 10+ års erfarenhet från bokbranschen som bland annat förläggare, redaktör, projektledare och med en stor passion för det skrivna ordet. Parallellt med bokförlaget driver Elin Ihreborn eget som bland annat frilansredaktör och grafisk formgivare som du kan läsa om på www.elinihreborn.com.

Ska vi skapa historia tillsammans? Kontakta oss om du har en bokidé som du tror kan passa vår utgivning.