Anna von Kræmer

Anna von Kræmer

Anna von Kræmer är juristen som älskar planering och har ett stort intresse för personlig utveckling. För att klara dessa utmaningar och samtidigt leva livet med energi behövs utrymme för både planering och reflektion. Det här blev grunden till den kalender som Anna varit med och tagit fram. 


LinkedIn   |   Instagram  

Anna von Kræmer

Om författaren

Anna von Kræmer är juristen som älskar planering och har ett stort intresse för personlig utveckling. Hon har inblick i utmaningarna som kommer med att vara mitt i karriären, vilja prestera på topp och samtidigt ha balans i livet. För att klara dessa utmaningar och samtidigt leva livet med energi behövs utrymme för både planering och reflektion. Det här blev grunden till den kalender som Anna varit med och tagit fram.  

Anna har alltid känt ett starkt engagemang i det hon tagit sig för och haft ett inre driv. Men det var först i samband med en retreat på en olivfarm i Frankrike som Anna började sin kunskapsresa inom High Performance och förstod att det inre drivet är en superkraft, samtidigt som det kräver prioriteringar och självledarskap.

Målet med kalendern är att ambitiösa personer med ett inre driv ska kunna leda sig in i fokus, inre lugn, energi, glädje och välmående samtidigt som de arbetar målinriktat, prioriterar sig själva och sina relationer.

AV FÖRFATTAREN