Dennis Westerberg bok bara en tanke

Vi välkomnar Dennis Westerberg

Dennis Westerberg, en av Sveriges främsta föreläsare och coacher inom psykisk ohälsa, är aktuell med nylanseringen av sin bok Bara en tanke som väckt stort intresse för att ha en unik approach på psykiskt mående.

– Jag vill få människor att inse att de inte behöver lära sig att styra sina tankar för att må bra. Det räcker med insikten om att en tanke bara är en tanke.

Nyutgåvan släpptes den 27 februari och innehåller förutom en del revideringar också ett helt nytt kapitel. Med den nya boken hoppas Dennis kunna nå ännu fler som ännu inte upptäckt hans budskap.

– Jag vill verkligen inte förringa människors problem. Tvärtom. Boken inger hopp. Alla stöter vi på kriser i livet, men många går runt och mår dåligt helt i onödan. De tror att de inte kan må bra på grund av saker som hänt i deras förflutna eller att saker ska ske i framtiden. Men det vi upplever är inte problemet i sig. Problemet är hur vi tänker om det vi upplever. Att verkligen förstå det, det är nyckeln till verkligt välmående.

När rättigheterna till Bara en tanke löpte ut hos det tidigare förlaget, valde Dennis att ge ut boken på nytt hos People & Stories.

Dennis och jag har känt varandra länge och bland annat jobbat ihop med några av hans andra böcker. Han är en fantastisk person och författare, så det kändes självklart att erbjuda honom utgivning, säger Elin Ihreborn, förläggare på People & Stories och fortsätter:

– Jag läste boken för några år sedan och den förändrade hela min syn på mina tankar. Det är en bok som jag kan säga utan tvekan har gjort stort avtryck i mitt liv, därför känns det extra speciellt att få ge ut den.

Läs mer om boken här.