Carolina Sundkvist

Carolina Sundkvist

Carolina Sundkvist är lärare och läromedelsförfattare  med lång erfarenhet av grundskolan. Hon utbildar skolledare och lärare i att skapa arbetssätt och rutiner för att spara tid och skapa lektioner där alla elever lyckas. 


Instagram   |   Webbplats  

Om författaren

Carolina är verksam lärare, läromedelsförfattare och har en speciallärarutbildning.

Hennes fokus är att bygga på det som fungerar och hitta arbetssätt, material och metoder som får elever att lyckas i helklass. Hon har under många år arbetat med att hitta strategier som skapar ett hållbart lärarliv. Hon ger strategier för ett lärarliv med kontroll, ork, energi och motivation för att skapa lyckade lektioner.

Det går att skapa lyckade lektioner där både lärare och elever mår bra genom att prioritera rätt, planera smart och se till att använda arbetstiden till det som ger mest tillbaka.

Carolina är norrbottningen som numera bor i Stockholm, hon erbjuder utbildningar och föreläsningar för att stötta skolledare och lärare i sitt arbete runt om i Sverige. Genom sociala medier sprider hon kunskap och inspiration för att skapa lyckade lektioner i helklass och för att bygga ett hållbart lärarliv.

Följ henne på instagram @kreativundervisning eller connecta på LinkedIn.

Foto: Janine Laag, Lumeah Photography

AV FÖRFATTAREN