People & Stories

SKRIV EN BOK PÅ 3 MÅNADER

– SAMLA DIN KUNSKAP OCH STÄRK DITT VARUMÄRKE

Med en bok som ditt visitkort fastställer du din roll som expert och höjer statusen på ditt personliga varumärke.

Jag visar dig hur.


Du kan det du gör utan och innan, du har byggt upp en kunskapsbank och erfarenhet som är attraktiv. Du har en tydlig målgrupp för dina tjänster och expertis. Men du känner att du vill ta nästa steg. 


Du har snuddat vid tanken på att skriva en bok, men vet inte var du ska börja. Vad är tillräckligt intressant för målgruppen? Hur ska jag skriva och när ska jag hitta tid för det? Hur går jag till väga för att få boken publicerad?


Ditt stora visitkort


Som föreläsare, coach eller företagare har du stor nytta av en bok som det står ditt namn på. Det visar inte bara att du vet vad du pratar om, utan ger dig en unik produkt att sälja. Att köpa din bok blir dessutom ofta första steget till att köpa dina tjänster – som ett högeffektivt visitkort. 


Jag vet att du har det i dig. Jag vet att du kan hjälpa fler genom att sammanfatta din kunskap och lära ut som metoder. Du ökar din förmåga att hjälpa andra exponentiellt, och skapar samtidigt en passiv inkomst.


Du tror kanske inte att det är så enkelt att skriva en bok, men med rätt metod är det precis vad det är. Kunskapen har du ju redan och skriva kan du helt definitivt. Du behöver bara någon som kickar igång dig och ger tips och råd på vägen.


Hur går det till?


Jag stöttar dig från det första idéfröet tills att du går i mål med ditt skrivprojekt. Vi jobbar i tätt samarbete med manusutveckling och planering med deadlines efter dina förutsättningar och mål. Jag ser dessutom till att du inte arbetar i onödan genom att sätta tydliga ramar redan från början. Det finns ett hjul – du behöver inte uppfinna det igen.


Vi börjar med en planeringssession där vi bollar idéer om tema, innehåll och struktur. Vi ser över dina förutsättningar i vardagen och sätter upp deadlines för ditt skrivande. Du får möjlighet att diskutera dina styrkor och eventuella farhågor inför skrivprocessen och jag ger dig verktyg för hur du kan tänka för att nå din bokdröm. Därefter har vi regelbundna avstämningar och textinlämningar med konstruktiv feedback. Jag uppmuntrar dig och ser till att du håller motivationen uppe tills du har en färdig text från början till slut.


På bara 3 månader kommer du att vara i mål med ett första utkast – och ett stort steg närmare att hålla din bok i handen!

”Elin är oerhört professionell, och jag har haft väldigt stor nytta av hennes olika kompetenser. Det som emellertid utmärker vårt samarbete allra mest, är hennes positiva energi, hennes kreativitet, den goda servicen och det fantastiska bemötandet.”

Dennis Westerberg, föreläsare och författare

”Jag kan varmt rekommendera Elin Ihreborn som har varit ett mycket värdefullt bollplank när jag skrev min bok.”

Kristina Jarring Lilja, förtroendekapitalist och författare till boken Förtroende – företagets viktigaste kapital

”Att arbeta med Elin var verkligen inspirerande och en sann glädje. Elin tog mitt skrivande till oanade höjder och för mig som debutant var hennes professionalism, passion och skarpa blick för det skrivna ordet ovärderlig. Är du författare och vill ha ett fullblodsproffs till bollplank rekommenderar jag Elin varmt.”

Karl Martindahl, artist och författare till boken Den goda skörden – hur odlingen blev min terapi

Skriv din bok på 3 månader

27 000 kr 

(exkl. moms)


✅ Coachning från idé till utkast (bolla idéer, planera deadlines).

✅  Övergripande förslag på förbättringar och manusutveckling (t.ex. struktur, disposition, innehåll).

✅  Konkreta tips och råd i skrivandet.

✅  Konsultation om utgivningsmöjligheter.

✅  Obegränsad mejlkontakt mellan sessionerna.


Hösterbjudande – Boka senast 25/9 och få även:


 Konsultation av pitch och följebrev till förlag (värde 3 700 kr)

 Onlineworkshop: Marknadsför din bok (värde 2 060 kr)

 25 % rabatt på lektörstjänster när du återkommer inom 6 mån.

Skriv en bok på 3 månader

– samla din kunskap och bygg ditt varumärke


För dig som vill skriva effektivt, målinriktat och med en tydlig plan. Du vet att du har något viktigt att dela med dig av och vill investera i ditt varumärke.


Vi inleder med en brainstormingssession där vi tydliggör ditt syfte och mål, sätter en detaljerad plan och kickar igång ditt skrivande. Varannan vecka ses vi 60–90 min för att ta dig framåt, utveckla din idé och stämma av att du är på rätt väg.


Skicka upp till 15 sid text/vecka* och få respons via mejl. Textinlämning kan vid behov fördelas annorlunda, beroende på vad som passar dig bäst.


Du kommer att få konkreta tips och råd i ditt skrivande och när du närmar dig målgång diskuterar vi dina utgivningsmöjligheter. 


Boka via knappen här intill/ovanför. Därefter kontaktar jag dig för att bekräfta datum och tid för vår första session.  


Alla priser är exklusive moms, din bokning är bindande och betalning sker månadsvis i förskott via faktura.


*En sida = 1 A4 sida, Times new roman, 12 pkt, dubbelt radavstånd

 

Ska vi höras på telefon?


Boka ett samtal med mig om du vill veta mer och bolla om Skriv en bok på 3 månader är rätt för dig. 


Du bokar in dig via knappen nedan. Helt kostnadsfritt såklart! 


Jag ser fram emot att prata med dig! 

Copyright © Elin Ihreborn