People & Stories

SAGT OM MIG


Jag sätter en ära i att utföra mitt arbete med hög kvalitet. För mig är kundens upplevelse av vårt samarbete viktigt och därför är jag noggrann med att kommunicera på ett ödmjukt och enkelt sätt. Min vision är att varje uppdrag ska präglas av ömsesidig vinning, kundnöjdhet och effektivitet. Läs gärna längre ned vad tidigare kunder sagt om mig.

URVAL AV KUNDER

REDAKTÖR


”Jag kan varmt rekommendera Elin Ihreborn som har varit min redaktör och ett mycket värdefullt bollplank när jag skrev min bok Förtroende – företagets viktigaste kapital.”

Kristina Jarring Lilja, förtroendekapitalist och författare


”Det var jätteroligt att jobba tillsammans med en redaktör som Elin, för jag har längtat efter att få lite tuggmotstånd och det tycker jag att hon gav mig. Hon är otroligt proffsig på att arbeta med texter.” 

Cajsa Tengblad, föreläsare och författare


”Jag vill verkligen betona hur imponerad jag är över Elins arbete. Även om det innebar väldigt mycket jobb för mig så tycker jag att hennes inspel var väldigt, väldigt kloka. Jag har ändå jobbat med väldigt mycket folk under åren och det är sällan man stöter på såna som henne.”

Katarina Wilk, journalist och författare


”Elin är oerhört professionell, och jag har haft väldigt stor nytta av hennes olika kompetenser. Det som emellertid utmärker vårt samarbete allra mest, är hennes positiva energi, hennes kreativitet, den goda servicen och det fantastiska bemötandet.”

Dennis Westerberg, föreläsare och författare


"För mig står Elin för kvalitét och proffessionalitet, där inget lämnas åt slumpen. Samtidigt har hon stor förmåga att känna in och respektera mitt kreativa uttryck i form av författare, så att slutresultatet alltid känns ännu mer som mig."

Anna Bjärkvik, barnboksförfattareLEKTÖR


"Elin är uppmärksam och har verkligen ett öga för detaljer i ett bokmanus. Dessutom är hon väldigt duktig på att ge feedback på ett positivt sätt."

Frida Moisto, deckarförfattare


"Jag tycker Elin ger konkret, tydlig respons med inspirerande frågeställningar och uppslag. Det gör att det känns roligt att arbeta vidare med texten och att den är utvecklingsbar."

Ingela Norlin, novellförfattare


”Elin har ett bra och tydligt sätt att reda ut de problem jag haft med mitt manus. Det är på ett pedagogiskt sätt och jag känner att hon verkligen vill hjälpa mig. För min del uppskattar jag väldigt mycket de exempel och tips på förändring/utveckling hon gav som gjort att jag blivit inspirerad och genast vill ta tag i mitt manus.”

Sophia Bergström, författare feelgood


"Elin har hjälpt mitt fortsatta arbete med texten väldigt mycket.”

Anna Lundgren, författare ungdomsroman


”Att arbeta med Elin var verkligen inspirerande och en sann glädje. Elin tog mitt skrivande till oanade höjder och för mig som debutant var hennes professionalism, passion och skarpa blick för det skrivna ordet ovärderlig. Är du författare och vill ha ett fullblodsproffs till bollplank rekommenderar jag Elin varmt.”

Karl Martindahl, artist och författare

BLANDADE TJÄNSTER


”Det har väldigt roligt att jobba med Elin. Hon är duktig och nitisk. Lämnar inget åt slumpen.”

Andreas Samuelsson, Italgraf Media


"Jag har skrivit dikter i olika former under hela mitt liv och när jag försökte samla ihop dem från olika källor, skrivna för hand eller på maskin, i pärmar, i mobilen, i datorn etc. så insåg jag att det var ett gigantiskt projekt som jag bävade inför. Elin Ihreborn hjälpte mig i alla steg från urval, grammatiska korrigeringar, kategoriseringar, layout, kontakt med tryckeri och till färdig bok. Elin är professionell, effektiv, saklig, mycket trevlig och lätt att prata med och jag kan verkligen rekommendera henne till det bästa."

Ulf Fagerlund, poet


"Elin är en redaktör som är lätt att jobba med. Professionell, tillgänglig och jag har verkligen uppskattat vårt samarbete. När jag har haft kontakt med Elin har hon alltid varit tydlig med vad som förväntas av mig men samtidigt varit väldigt smidig med att svara på frågor om jag tyckt något varit oklart. Någon jag gärna samarbetar med i framtiden igen."

Eva Hansen, frilansande korrekturläsareNågra böcker jag har jobbat med


Jag har arbetat med en rad olika böcker och genrer som förläggare och redaktör.

Nedan presenteras ett urval. Fullständig lista lämnas på begäran.

Förtroende: Företagets viktigaste kapital 

Redaktör

KRISTINA JARRING LILJA

2020, Roos & Tegner

Förtroende är en nyckelfråga och kräver ett strategiskt fokus. Det är en fråga som styrelse och ledning ständigt måste ha på sin agenda. 

Kroppsnöjd och själsstark: bli vän med dig själv och stärk din psykiska motståndskraft

Redaktör

CAJSA TENGBLAD

2020, Marcus förlag

Att vara kroppsnöjd och själsstark är att leva med en sund självbild och att vara tillfreds med sin kropp.

Perimenopower: hitta din superkraft när hormonerna svänger

Förläggare och redaktör

KATARINA WILK

2018, Ehrlin Publishing

Hitta din superkraft när hormonerna svänger. En bok om perimenopausen, tiden före klimakteriet, och hur man bäst tacklar besvären. Har sålts till sju länder.

Kaninen som så gärna ville somna

Förläggare och redaktör


CARL-JOHAN FORSSÉN EHRLIN

2019 (nyutgåva), Ehrlin Publishing

Den bästsäljande boken som får barn att somna. Har översatts till över 30 språk och sålt i 2 miljoner exemplar.

Den goda skörden: hur odlingen blev min terapi

Förläggare och redaktör

KARL MARTINDAHL

2019, Ehrlin Publishing

När Karl Martindahl började göda ett spirande odlingsintresse fann han äntligen vägen ur utmattning, depression och ångest. Idag är han en fullfjädrad amatörodlare som nu vill hjälpa andra att upptäcka den helande kraften i att odla.

Jag dog och fick liv igen

Förläggare och redaktör

DENNIS WESTERBERG

2019, Ehrlin Publishing

Denna skönlitterära ungdomsbok erbjuder en personlig resa och förståelse i kombination med en väg ut ur mörkret, oron och ångesten. Boken har även en tillhörande podcast med samma namn och blev nominerad till stora ljudbokspriset av Storytel 2019.

Rörelserik: 52 utmaningar för hela familjen 

Förläggare och redaktör

TERESE ALVÉN

2019, Ehrlin Publishing

En praktisk och inspirerande handbok full av olika aktiviteter som du och din familj kan göra tillsammans. Boken hjälper er att hitta nya sätt att aktivera er på och visar att det varken behöver vara komplicerat, dyrt eller tidskrävande att röra på sig.