People & Stories

FÖRELÄSNINGAR & WORKSHOPS

Här hittar du workshops och föreläsningar som jag har planerade i närtid. Hittar du inte vad du söker? Kontakta mig så syr vi ihop något!

15/10: Inspirationskväll med Elin & Cajsa


Drömmer du om att skriva en bok? Bygga upp en helt ny värld eller samla dina kunskaper i en faktabok? Oavsett vad du vill skriva, är det oftast inte den där viljan som är problemet – utan att faktiskt göra det. Kom och inspireras tillsammans med mig och författaren Cajsa Tengblad. Vi diskuterar vanliga hinder och ger dig konkreta verktyg för att komma igång!


NÄR 15/10 kl. 18.00–20.00

VAR Mackmakeriet, Smedjegatan 26, Jönköping

PRIS 195 kr, kaffe/te och matig smörgås ingår

ANMÄL DIG senast 12/10 till anmalan@peopleandstories.se

Ange även eventuell specialkost.

17/11: Onlineworkshop: Marknadsför din bok


Hurra! Boken är skriven, men hur ska den kunna nå sina potentiella läsare?

Vi går igenom olika sätt för dig som författare att nå ut med din bok. Under kvällen varvas inspirerande föreläsning med praktiska övningar som ger dig verktygen för att nå just dina potentiella läsare, oavsett om du är utgiven på förlag eller egenutgivare. 


NÄR 17/11 kl. 18.00–20.00

VAR Online, länk skickas ut vid anmälan

PRIS 795 kr + moms

ANMÄL DIG senast 15/11 till anmalan@peopleandstories.se

Anmälan är bindande.

20–22/11: Skrivweekend med Elin & Cajsa


Vill du skriva med andra i en härlig miljö?

Få inspiration, pepp och gemenskap med skrivpass, individuella coachningssamtal och tid till eget skrivande under tre dagar tillsammans med en lagom stor grupp skribenter på vackra Bauergården. 


Temat för helgen är Boosta ditt skrivande! Det betyder att du är välkommen oavsett om du är en erfaren skribent eller står i startgroparna för att utforska det skrivna ordet. Utvecklas, inspireras och motiveras där just du befinner dig. 


VILL DU SKAPA KONTAKT?


Hör av dig så pratar vi mer!

 
 
 
 

Copyright © Elin Ihreborn